Ingatlan részletes adatai

Ingatlan jellege családi ház
Belső terület 454 m²
Építési állapot használt
Építési mód tégla
Szobák száma 7 szoba
Telek terület 1936 m²
Parkolás van önálló garázs
Komfort luxus
Fűtés olaj
Ingatlan állapot kívül: jó
belül: jó
Épült 2003
Épület szintje 4
Energetika nincs
Erkély 11 m²
Terasz 120 m²
BUDAI BAUHAUS VILLA ÜRÖMHEGY ALJÁBAN ELADÓ!

Eladó a Bécsi úton egy 1936 nm-es enyhén lejtős telken álló, 2003-ban épült Bauhaus villa, melynek hatalmas terein 7 szoba, 6 fürdőszoba található. Az összesen 454 nm-es hasznos alapterület 4 szintre tagolódik.
Kétállásos garázs fogadja autóit, ahonnan egy átriumon keresztül jutunk el a főépület fogadó szintjére. Itt található a szauna, fittnesz részleg, tárolók, a gépészet, és egy nagy szoba. Gyönyörű, egyedi üveglépcsősor fut végig a 4 szinten, de a lift beépítésére is gondolva annak is elő van készítve a hely. A következő két szinten hatalmas nappalik, hálók, konyha, fürdők, dolgozó és könyvtárszoba kapott helyet.
Rengeteg üvegfelületen keresztül mindig napfényes az összes helyiség. Egy impozáns télikert is oldja az épület utcai homlokzatát sok gyönyörű növénynek helyet adva.
Minden szintről kertkapcsolat található teraszokkal, hogy a nap bármely szakában napozhasson vagy akár árnyékot is leljen. De az igazi szabadtéri kikapcsolódásra a legfelső szintről nyíló hatalmas, több mint 100 nm-es, panorámás tetőteraszon adódik lehetőség.
Az itt élők kényelmét kiszolgáló gépészeti megoldásokból a 20 évvel ezelőtt létező legtöbb beépítésre került: Viessman olajkazán, napkollektorok, levegőfrissítő-cserélő rendszer és központi porszívó.
A kert szépen parkosított, folyamatosan ápolt, tele gyönyörű dísznövényekkel és gyümölcsfákkal.

Ha Ön sem az egy kaptafára épülő, de mégis a modern épületeket szereti, és hirdetésem felkeltette érdeklődését, kérem jelezze, és egyeztessünk időpontot a megtekintésre.
Várom megtisztelő hívását!

Ár

Irányár 299 millió Ft (598,6 E Ft/nm)

Hitelfelvétel esetén

Saját erő Millió Ft    
Törlesztő részlet

Érdeklődni

Iroda Gyémántfelhő Ingatlan
Név Németh László
Telefon +36 70 623 4 Mutasd
Email nemethlaszlo@ Mutasd