Ingatlan részletes adatai

Ingatlan jellege családi ház
Belső terület 517 m²
Építési állapot használt
Építési mód vegyes
Szobák száma 10+2 félszoba
Telek terület 2579 m²
Parkolás van önálló garázs
Komfort luxus
Fűtés cirko
Ingatlan állapot kívül: átlagos
belül: jó
Épület szintje földszint + tetőteres
Energetika nincs
NAGY A CSALÁD? VÁLLALKOZNA?
ITT BIZTOSAN ELFÉR MINDEN ÉS MINDENKI!!! : )

Solymár főutcáján, de mégis csendes udvarra nyíló bejáratokkal eladó egy hatalmas, 3 nagy lakást magába foglaló társasház, óriási telekkel, hangulatos pincével, garázsokkal, nagyon szép rendezett udvarral, és jó nagy kerttel, annak végében patakkal.
Igazi paradicsoma lehet kicsiknek, nagyoknak!
A telek mérete 2579 nm, melyen gazdálkodni is lehet. Ha van hozzá ambíciója, itt igazán meg tudja termelni családja biozöldségeit, -gyümölcseit.
Végében egy patak csörgedezik, melyből öntözni is tud.
A 3 lakás 2 épületben található.
Egyik egy folyamatosan karbantartott parasztház, melyben egy 89 nm-es 2 szobás, cirkófűtéses lakás található nagy üvegezett verandával.
Ebben a házban teljesen elszeparáltan talál még egy 3, 5 szoba + 2 tetőtéri szobás, 2 fürdőszobás, cirkós másik lakást 80 nm-en (+ a tetőtérben még 53 nm). És ez alatt van a nagyon hangulatos 62 nm-es boltíves, tégla falazatú és mennyezetű pince, amiben egy igazi borozó vagy egy lovagi étterem is valódi otthonára találhat. E pince egész nagy területtel bővíthető még!
Az udvar hátsó részében épült 20 évvel ezelőtt egy 3 szintes, közel 200 nm-es új ház, melyben az említett 3. lakás található. E lakás alsó szintjén 2 garázs, mosókonyha, tárolók, kazánház kapott helyet, a földszinten 2 szoba, konyha, fürdőszoba, előszoba, terasz, lejárat a garázsokhoz, és az emeleti feljárat. Míg az emeleten szintén talál 2 szobát, fürdőszobát, és gardróbszobát is.
A számtalan hasznos melléképület, tároló, nyári konyha már csak egy apró említést kap. Melyek területét természetesen sehova sem számoltuk a nm-ek számbavételénél. : )

Remélem sikerült felkeltenem érdeklődését bemutatva, hogy ez az ingatlan minden igényt kielégíthet, kellő teret és lehetőséget hagyva kreativitásának. Mellyel egész családjának otthont biztosít, és talán megélhetést is, ha kiaknázza a benne rejlő üzleti potenciált!

Hívjon bizalommal! Nézzük meg együtt. És ha felmérte, hogy Önnek mit ér, akkor várom ajánlatát!

Ár

Irányár 179 millió Ft (346.23 E Ft/nm)

Hitelfelvétel esetén

Saját erő Millió Ft    
Törlesztő részlet

Érdeklődni

Iroda Gyémántfelhő Ingatlan
Név Németh László
Telefon +36 70 623 4 Mutasd
Email nemethlaszlo@ Mutasd