Ingatlan részletes adatai

Ingatlan jellege családi ház
Belső terület 336 m²
Építési állapot használt
Építési mód tégla
Szobák száma 4+1 félszoba
Telek terület 531 m²
Parkolás van önálló garázs
Komfort duplakomfort
Fűtés cirko
Ingatlan állapot kívül: jó
belül: jó
Épült kb. 2005
Épület szintje 3
Közműállapot csatorna: bekötve
gáz: bekötve
villany: bekötve
víz: bekötve
Energetika nincs
HA MEGHITT, BÉKÉS CSALÁDI FÉSZEKRE VÁGYIK, AKKOR MOST JÖJJÖN ÉS ÉLJE ÁT EZT A HANGULATOT!
ÉS HA MEGTETSZETT, NEMSOKÁRA MINDEN NAPJÁT ITT TÖLTHETI!

Szentendrén, tájvédelmi körzetben, egy csendes zsákutcában, de mégis csak egy percnyire a főúttól, így egészen közel a buszhoz, bevásárlási lehetőségekhez, nívós óvodákhoz és iskolákhoz, ELADÓ ez a gyönyörű, Makovecz stílusban épült, 3 szintes, 336 nm hasznos területtel rendelkező családi ház.

Mi az a 7 ok, ami miatt nem hagyhatja ki a döntés előtt ezt a házat?

1. Mert egyedi, gyönyörű, tágas, világos, nagyon stílusos, és mégis modern!
2. Mert igazi otthona lehet Önnek, hisz a földszinti nappali-étkező-konyha egy légterű, de szépen tagolt helyiségegyüttes a család óriási közös élettere, az emelet pedig helyet ad a három hálónak és egy dolgozónak is.
3. Mert 2 nagy fürdő is az öné lesz nívós burolatokkal, szaniterekkel, csaptelepekkel.
4. Mert a konyha nem csak praktikus, de szintén éke a háznak.
5. Mert egy hatalmas teraszon és 3 nagy erkélyen is pihenhet a kellemes nyári napokon. De a kertből is csodaszép parkot, játszóteret, gyermek paradicsomot építhet. Amit csak szeretne! Automata öntözőrendszer már most is működik a kényelme érdekében.
6. Hatalmas 110 nm-es pinceszintjén 4 autót is rejthet a garázs. De van itt hely konditeremnek, tárolóknak, szabadidős helyiségeknek is.
7. Mert közel mindenhez (főút, busz, boltok, óvoda, iskolák), mégis egy csendes utcácskában áll új háza, mely álmai otthona lehet, ahogy az eladónak is az volt, míg ki nem nőtték.

És csak felsorolásszerűen azok a kuriózumok, melyek mindegyikéről bőven lehetne mesélni. De ezt úgyis látnia kell!

A nappaliban 3 féle gyönyörű mészkőlap adja a padlófűtésnek köszönhetően meleg burkolatot, konyhában kalcitból vágott pultok, benne az őspáfrányok mintázatával, az étkezőt 300 éves fagerendák ölelik körül, padlózatában pedig egyedi napkorong mintázat készült. Mindez a mai kor modern megoldásaival ötvöződik, hisz Dolby hangrendszer 21 eres arany kábellel, projektor és motoros vászon helye, valamint a kaputelefon is elő van készítve. :)
A ház minden helyiségében teljesen egyedi tervezésű kovácsoltvas kiegészítők kaptak helyet (lámpák, fogasok, korlátok). Egyébként is mindenhol, a természetes anyagok dominálnak: kő, fa, kovácsoltvas. Így a külső terekben is antikolt téglaszeletek, mészkőlapok, roppantott faliburkolók vezetik majd figyelmét.
De ha bentre visszatérünk kicsit, akkor a konyhában kőris konyhabútor, Bosch konyhai gépek, a fürdőben mészkőpultok, épített zuhanykabin, szennyesledobó is készült.
A ház három utas kéményébe a modern gázcirkó mellé még egy kandallót és a kerti grillt is bekötheti. Az ivóvizet vízszűrő, -lágyító és -tisztító berendezés teszi forrásvíz tisztaságúvá. De a villanyhálózat is a legmodernebb megoldásokkal lett szerelve, amikor 2007-ben az egész házat jelentősen átalakították, átépítették.
És higyje el, még mindig nem tudtam minden részletre kitérni. Nincs is rá itt lehetőség. Ezért is bíztatom, higy hívjon bátran és egyeztessük a megtekintését ennek a kivételes ingatlannak!

Ha felkeltettem érdeklődését, várom megtisztelő hívását!

RARITY ON THE MARKET AND THE GOOD NEWS IT IS AVAILABLE!

In Szentendre, close to Budapest, not far from a charming stream, in a landscaping area but only one minute from the main road, close to shopping facilities, yet in a very quiet street : this beautiful, 3-storey 336 sqm organic-Makovecz style built house with a plot of 531 sqm.

And what are the top 7 reasons why you should see it?

1. Because you have not seen this yet! And it may well be that you can finally experience the "see and love" feeling.
2. Because it is unique, beautiful, spacious, bright, very stylish and yet modern!
3. Because you can have a real home, because the living-dining-kitchen on the ground floor is a spacious, but well-spaced, room complex with a huge common living space of the family, and the second floor provides space for the three bedrooms and a study.
4. Because 2 large baths will be yours with high-quality stone tiles, sanitary ware, taps.
5. Because the kitchen is not only practical, but it is also a warm, friendly place.
6. Because you can relax on a large terrace and on 3 large balconies on pleasant summer days. But you can also make a beautiful park from the garden, equipped with an irrigation system.
7. There is a huge 110 sqm cellar floor with 3 cars in the garage. But there is also room for gym, stores and leisure facilities. You can finally live in a house you have always dreamed of!

And just a list of those rarities, all of which could be talked about. But you better come and see all this!

Charming surroundings, friendly neighborship, close the high quality kindergartens, primary, secondary and high schools.

I encourage you to call for a visit to this exceptional property!
If I have aroused your interest, I look forward to your honorable call.

Ár

Irányár 97 millió Ft (288 000 Ft/nm)

Hitelfelvétel esetén

Saját erő Millió Ft    
Törlesztő részlet

Érdeklődni

Iroda Gyémántfelhő Ingatlan
Név Németh László
Telefon +36 70 623 4 Mutasd
Email nemethlaszlo@ Mutasd