Ingatlan részletes adatai

Ingatlan jellege családi ház
Belső terület 270 m²
Építési állapot újszerű
Építési mód tégla
Szobák száma 7 szoba
Telek terület 1277 m²
Parkolás van önálló garázs
Komfort luxus
Fűtés cirko
Ingatlan állapot kívül: újszerű
belül: újszerű
Épült 2004
Épület szintje 3
Közműállapot csatorna: bekötve
gáz: bekötve
villany: bekötve
víz: bekötve
Energetika nincs
AHOL AZ ÁLMAI VALÓRA VÁLNAK, avagy LAKÁS ÁRÁN ÁLOMHÁZ!

3 + 1 hatalmas OK, amiért muszáj megfontolnia e ház megvételét!

1. Ár/érték arányban verhetetlen! Ha a fővárosból kiköltöző, zöldre vágyó, mint én, akkor egy átlagos nagyobbacska lakás áráért valóban azt fogja érezni, hogy palotát kap. Győződjön meg róla!
2. Tágas, nagyon jó ízléssel, és okosan megalkotott terek!
3. A belső tér folytatásaként tökéletesen megkomponált medencés kert!
4. Karnyújtásnyira a természet: alig egy km a Duna, 100 m az erdő, mégis fél óra alatt a pesti forgatagban lehet, ha ott van dolga!

Tahi hegy felőli oldalán, de mindössze 800 m-re a főúttól és a buszmegállótól található ez a gyönyörű családi ház, mely egy enyhe lejtésű, 1.277 nm-es, szépen parkosított telken áll.
Alsó szintjén hatalmas garázs található, ahol nem csak 2 nagy autó fér el kényelmesen, de bőven lesz hely motornak, bicikliknek, sportszereknek is, hisz több tároló is itt kapott helyet, és itt a nagyon komoly gépészet: fűtés, meleg víz, napkollektorok fűtési és meleg víz rendszerbe integrálása, központi porszívó. A gépészetnél említem meg, hogy csatornadíja egy fillér sem lesz, hisz egy modern bio-emésztő tisztítja a szennyvizet, amiből kerti locsolóvízként távozik a tiszta víz. Kap még természetesen riasztót, elektromos kaput, és videó-kaputelefont.
A földszinten hatalmas, közel 70 nm-es térben, finoman tagolva van elhelyezve a kandallós nappali, a világos, tágas étkező, és a gyönyörű, minden igényt kielégítő gépesített konyha. Négy darab szobát és két fürdőszobát talál még ezen a szinten. Természetesen itt sem maradnak el az extrák, hisz a gyönyörű padlóburkolatot padlófűtés tartja kellemesen melegen, aminek fűtésére a napkollektor is rásegít, amikor épp nem a meleg vizet szolgáltatja a jakuzzi töltésére.
A kertet a házzal összekötő 100 nm-es napozó teraszra nem csak a szobákból, de még a fürdőszobából is kiléphet. Illetve inkább beléphet egy kellemes zuhanyra a kerti medencében való csobbanás után.
A tetőtéri szint is hatalmas a 60 nm-es galériájával - ami nagyon impozánssá tágítja a nappali légterét -, és a két hatalmas hálószobával.
Még sok finoman hangolt részletről írhatnék, de képtelenség mindenre egy hirdetésben kitérni. Mindazonáltal remélem, hogy sikerült érzékeltetni e valóban egyedi, nagyon tudatosan megtervezett, valamint nem csak gyönyörűen, de kiváló minőségben is megépített, igazi családi otthon varázsát.

Ha sikerült felkeltenem érdeklődését, kérem hívjon, és a helyszínen folytassuk e remek ingatlan feltérképezését!

Ár

Irányár 79,9 millió Ft (295 000 Ft/nm)

Hitelfelvétel esetén

Saját erő Millió Ft    
Törlesztő részlet

Érdeklődni

Iroda Gyémántfelhő Ingatlan
Név Németh László
Telefon +36 70 623 4 Mutasd
Email nemethlaszlo@ Mutasd