Ingatlan részletes adatai

Ingatlan jellege ipari ingatlan
Belső terület 1008 m²
Telek terület 969 m²
Komfort duplakomfort
Fűtés központi fűtés
Ingatlan állapot kívül: jó
belül: felújított
Épült kb. 1970
Szobák elhelyezkedése külön nyílik min. 2 szoba
Épület szintje 2
Közműállapot csatorna: bekötve
gáz: bekötve
villany: bekötve
víz: bekötve
Energetika nincs
Művelési ága
Övezeti besorolás IP
Lift van
Kilátás utcára,
LEHETŐSÉGEK TÁRHÁZA VÁRJA VÁLLALKOZÁSÁT!

IV. kerületben, Újpesten ELADÓ egy belterületi, lakóövezet közelében álló, összközműves ipari ingatlan! Az ingatlan saját utcai portállal és teljesen önálló kapubejárattal rendelkezik, teherautóval két oldalról is megközelíthető.

Az épület két szintes, a felső részen iroda és bemutatóterem kapott helyet, az alsó szint raktárként üzemel. A raktár, illetve az irodai szint teljesen szeparáltan, egymástól függetlenül is használható, vagy igény szerint összenyitható, hisz jelenleg is van egy lezárt ajtó a kettő között, melyen keresztül az átjárás megoldott épületen belül.
A belső lépcsőn feljutva két nagy helyiségbe jutunk. A kisebb, 116 nm-es bemutatóteremből 6 db irodának/tárgyalónak alkalmas szoba nyílik. Valamint egy kisebb raktárnak megfelelő 6,5 nm-es szoba és egy 10,5 nm-es konyha, továbbá két mellékhelyiség.
A nagyobb helyiség egylégterű, felülvilágítós természetes fényű, 220 nm-es teremből, két darab, egyenként 13 nm-es tárolóból, egy előtérből, zuhanyzóból és két mellékhelyiségből áll.
Az irodák légkondícionáltak, az internet az egész emeleten ki van építve. Egy tisztasági festés után azonnal birtokba vehető az ingatlan.
Fűtését egy jó állapotú gázkazán biztosítja, az épületbe kamerás kaputelefon is be van építve, a biztonságról pedig távfelügyelet is gondoskodik.
Az alsó szinten elhelyezkedő raktár jelenleg 4 nagyobb és több kisebb helyiségből áll. Az épület autóval és tömegközlekedéssel is könnyen megközelíthető, parkolási lehetőség az utcán is mindig van. De az udvaron is több autó elhelyezésére van lehetőség.
Az ingatlan az Ön igényei szerint irodai és raktározási célokon túl számos egyéb hasznosításra, tevékenységre alkalmas. Komplett cégközpont kialakítható benne.

Ha ajánlatom felkeltette érdeklődését kérem jelezze. Várom megtisztelő hívását!
Egyeztessünk időpontot, és a helyszínen mérje fel, hogy mennyire elégíti ki cége igényeit.

Ár

Irányár 170 millió Ft (168 000 Ft/nm)

Hitelfelvétel esetén

Saját erő Millió Ft    
Törlesztő részlet

Érdeklődni

Iroda Gyémántfelhő Ingatlan
Név Németh László
Telefon +36 70 623 4 Mutasd
Email nemethlaszlo@ Mutasd