Ingatlan részletes adatai

Ingatlan jellege téglalakás
Belső terület 86 m²
Építési állapot használt
Építési mód tégla
Szobák száma 3 szoba
Emelet földszint .
Komfort duplakomfort
Fűtés cirko
Ingatlan állapot kívül: jó
belül: felújított
Épült kb. 1940
Épület szintje 4
Energetika :
Lift nincs
Kilátás utcára,
LIGETVÁROSI DUPLA LEHETŐSÉG NEM DUPLA ÁRON!

VII. kerületben, Peterdy utcában, egészen közel a Városligethez, és az Állatorvosi Egyetemhez ELADÓ ez a kivételes lehetőségeket rejtő kétlakásos ingatlan.
Ez az utcára néző, de a rendezett udvarról nyíló, FRISSEN FELÚJÍTOTT és átalakított földszinti, 83 nm-es ingatlan, az ügyes megosztással két teljesen önnáló, külön bejáratú lakássá alakult, ráadásul közel 3 nm-el még nőtt is az alapterülete a bontásoknak és a légudvar beépítésének köszönhetően.
A gondos tervezés során egy 3 nm-es közös előtér lett kialakítva, melyből balra nyílik a nagyobbik 56 nm-es, amerikai konyhás nappaliból, előtérből, halószobából, gardrobszobából, fürdőből, wc-ből és tárolóból álló lakás. Valamint a közös bejárattal szenben nyílik a galériás szobából, fürdőszobából, és konyhából álló kisebbik 27 nm-es lakás. Ehhez tartozik még a közel 8 nm-es galéria, mely 2 főnek kíváló hálóhelyéül szolgál.

Kíváló lehetőség mindazoknak, akik bérbeadással kívánnak magasabb hozamot elérni, mintha csak egy nagy lakásuk lenne. Vagy akár olyan fiataloknak, családoknak is, akik az egyik laksában élve a másikból szeretnének folyamatos bevételhez jutni.
Az ingtalan elhelyezkedése vonzó lehet az Állatorvosi Egyetemre járó fiataloknak, vagy akár csak azoknak, akik örömmel veszik, hogy 2 perc alatta a most megújult Városligetben lehetnek egy kis kikapcsolódásra, sportolásra, futásra.
Befektetői szemmel sem egy utolsó lehetőség, hisz készen kap 2 lakást, mely szépen felújított állapotának köszönhetően azonnal pénzt termelhet új gazdájának.

Ha felkeltettem érdeklődését, várom megtisztelő hívását!

Ár

Irányár 67 millió Ft (779.07 E Ft/nm)

Hitelfelvétel esetén

Saját erő Millió Ft    
Törlesztő részlet

Érdeklődni

Iroda Gyémántfelhő Ingatlan
Név Németh László
Telefon +36 70 623 4 Mutasd
Email nemethlaszlo@ Mutasd
kétgenerációs