Ingatlan részletes adatai

Ingatlan jellege családi ház
Belső terület 116 m²
Építési állapot új
Építési mód prokoncept
Szobák száma 4 szoba
Telek terület 526 m²
Parkolás van önálló garázs
Komfort duplakomfort
Fűtés geotermikus / zöldenergia
Ingatlan állapot kívül: épülő
belül: épülő
Épült 2021
Épület szintje 2
Energetika aa: 61%–80% közel nulla energiaigényre vonatkozó követelménynél jobb
Terasz 20 m²
Extrák teljes körű szolgáltatás: kivitlezés, ügyvéd, hitelügyintézés, költöztetés, belsőépítészet, lakberendezés
FRIENDS & FAMILY HOMES, luxus családi házak elérhető áron!

Budapest 18. kerületében egy új városrész születésében vehet részt most Ön is!
Almáskert, mely nem is olyan rég még valóban gyümölcsös volt, most fantasztikus ütemben épül, szépül, nőnek ki a kertek helyén az egyre szebb és modernebb családi házak. Itt álmodta meg egy rendkívül innovatív csapat - a Friends Club Hungary - a most meghirdetett, a megszokottól számos részletében eltérő, egészen új, komplex szolgáltatást nyújtó koncepióval megépülő családi házait. Az elképzelés lényeges eleme, hogy Önnek az ingatlan vásárlással kapcsolatos minden igénye kielégülést nyerjen, és egyben a bonyolult költözés minden riasztó terhét elfelejthesse. Ezzel valóban csak a szépre, egy új élet kezdetének minden örömére tudja teljes figyelmét fordtani. Mindezt persze elérhető árakon szeretnénk Önnek átnyújtani.

De nézzük milyen is lesz az Ön új otthona?

Egy hatalmas telken áll nemsokára a mai kor minden létező - és ez nem kevés - műszaki elvárásának megfelelő, közel nulla fenntartási költségű, egészen korszerű, és mégis gyönyörű 4 db családi ház.
Ezekből lehet most Öné az egyik ingatlan a saját 526 nm-es telekrészével, rajta a 116 nm hasznos alapterületű házzal, 90 nm-es tetőterasszal, 20 nm-es kertkapcsolatos terasszal és 300 nm saját kerttel! A házban nagy amerikai konyhás nappali, 3 hálószoba, 2 fürdőszoba, külön wc, háztartási helyiség és természetesen garázs kapott helyett. A nappali impozáns 5,5 méteres belmagasságával és a fölötte elhelyezkedő 10 nm-es galériával egészen különleges élményt nyújt. A 90 nm-es hatalmas tetőteraszról eddig nem is szóltunk, melyen vígan elfér egy zöld tető sok szép növénnyel, a jakuzzi, a gyerekek medencéje, az olvasósarok és a nagy családi/baráti partyk minden kelléke kényelmesen.
És akkor ott az ideális méretű kert, az alsó terasz, a garázs, a második autó beállóhelye, a sok szép térkőburkolat, melyek tovább emelik a komfortérzést.

Ha Ön sem az átlagosat keresi, mégis szeretné elérhető áron, most még induló kedvezménnyel megszerezni azt az otthont, melyben családja boldogan élhet, kérem hívjon, írjon, keresse fel honlapunkat.
Várjuk megtisztelő megkeresését!

Ár

Irányár 89,98 millió Ft (589,39 E Ft +ÁFA/nm)

Hitelfelvétel esetén

Saját erő Millió Ft    
Törlesztő részlet

Érdeklődni

Iroda Gyémántfelhő Ingatlan
Név Németh László
Telefon +36 70 623 4 Mutasd
Email nemethlaszlo@ Mutasd
CSOK
igényelhető