Ingatlan részletes adatai

Ingatlan jellege családi ház
Belső terület 160 m²
Építési állapot használt
Építési mód tégla
Szobák száma 3+1 félszoba
Telek terület 265 m²
Komfort összkomfort
Fűtés gázkonvektor
Ingatlan állapot kívül: felújított
belül: felújított
Épült 1999
Épület szintje földszint + tetőteres
Közműállapot csatorna: bekötve
gáz: bekötve
villany: bekötve
víz: bekötve
Energetika :
Gödöllő közkedvelt központi, de csendes részén eladásra kínálok egy majd 700 nm-es osztott telken elhelyezkedő (alapítói okiratban foglalt és lekerített kert rész majd 300 nm, hátsó szomszédnak a ház háta mögötti részen külön szorgalmi út biztosítva) részben felújított, 84 nm-es alapterületű plusz 77 nm-es tetőtérrel rendelkező családi házat.

A ház rendkívül jó adottságokkal rendelkezik.
Földszint 84 nm helyiségek: előszoba, kis szoba, konyha, spejz, nappali, étkező, hálószoba. A tárolónak használt spejzből lehet lépcsőt építeni az emelethez, ami kivalló lehetőség, ha bővíteni szeretné az ingatlant.

Az emelet, 77 nm nagyon kellemes, egy tér, itt nem lett burkolva. Nem szeparáltak tereket, akár lehet az egész egy szoba, de 2-3, sőt még 4 hálószoba is kényelmesen kialakítható. Ami egy plusz lehetőség az ingatlanban, hogy könnyedén 2 generációs családi házként is használható mivel az emelethez jelenleg egy külső lépcső vezet.

A felújítás magába foglalja: tető teljes cseréjét kiegészítve egy kis előtetővel, nyílászárók, parketta, kémény felújítása, villanyvezetékek cseréje, konvektorok felújítása. H-tarifás elektromos áram. Fűtése gáz konvektor + fatüzelésű kandalló, meleg vizet pedig bojler biztosítja.
Irányár: 64 Millió
1/1-es tulajdoni hányad, tehermentes azonnal birtokba vehető.

Az ingatlan hétvégén is megtekinthető.

Ár

Irányár 64 millió Ft (400 E Ft/nm)

Érdeklődni

Iroda Smaragdliget Ingatlan
Név Kómár-Benke Nikoletta
Telefon +36 70 396 Mutasd
Email gyemantfelhogodollo@ Mutasd